Praktijk Marjan Krook

Zechsal Magnesium Therapie

Op de praktijk werk ik met Magnesium van Zechsal, deze komt rechtstreeks uit de Zechsteinbron, in de provincie Groningen en is voorzien van een kwaliteitskeurmerk.

Magnesium is goed voor je hart, houdt je spieren soepel, je botten sterk, je hormonen op regel en je geest scherp. Door opname via de huid komt het direct waar het moet zijn, in onze cellen, spieren en botten. Ons lichaam gebruikt de magnesium die het nodig heeft en scheidt een eventueel overschot uit via urine en/of transpiratie. Een tekort aan magnesium heeft helaas wel gevolgen en draagt bij aan het ontstaan van allerlei lichamelijke en geestelijke ongemakken, zoals hart en vaatziekten, diabetes type 2, osteoporose. Inmiddels zijn er ook onderzoeken die aangeven dat depressie en gebrek aan energie in verband worden gebracht met een magnesium tekort.

Naast zuurstof en water is magnesium de derde levensbehoefte van de mens. Ons lichaam kan geen magnesium, zuurstof en water opslaan.

Op onderstaande afbeeldingen kun je zien waar magnesium zowel fysiek als mentaal op ons lichaam kan werken. Je kunt erop klikken om deze te vergroten.

De Zechsal producten zijn natuurlijk verzorgend en hebben een verlichtende werking op lichaam en geest. De producten zijn niet op dieren getest.

Ze zijn tegen een vriendelijke prijs aan te schaffen op mijn praktijk.

  • fysieke-aandoeningen
  • mentale-aandoeningen